butiken@oscarsgarden.se

070-291 91 11

(0)

Ändra - Kassan

Svenska

Hem  -  Köpvillkor  Om oss  -  Kontakta oss  -  Mitt konto  
 
Kategorier
Stenar och kristallerSmyckenEnergiessenserEkvilibrium StenessenserEkvilibrium BlomsteressenserKanaliserade essenserFör djurGeléer och linimentBöckerKurser

Nyheter mer
Abalone
Abalone
30.00Kr

Information
Köpvillkor
Om oss
Kristallterapeut utbildning
Cookies
Copyright
Kontakta oss
Dataskyddsförordningen GDPR och personuppgifter

Meditation-sprayessens 190.00Kr

Meditation ingår i en serie kanaliserade energiessenser. Essenserna har skapats i ett samarbete mellan Oscarsgården och Änglakristallen. Det är en blandning av blomsteressenser, stenessenser, energier från Ärkeänglar och örtoljor (i sprayessensen), konjak och kolloidalt silver används som konserverande medel. Välj drickessens för invärtes bruk och sprayessens för att spraya utvärtes och i rummet.

Sprayessensen Meditation är skapad för att vi lättare ska kunna försätta oss i ett meditativt tillstånd och hitta den rätta avslappningen för att kunna meditera. Den stärker kontakten med våra vägledare och skapar den rätta lugna miljön för meditationen.

Spraya i rummet och på dig själv före meditationen. Sprayessensen finns som koncentrat i 10 ml glasflaska, blandas med 30 droppar i 100 ml vatten, och som färdigblandad spray i 100 ml plastflaska.

Dessa alternativ finns:
Blandning:
Tillbaka
Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Fluorit
Fluorit
Meditation-drickessens
Meditation-drickessens
Oscarsgården
Lönhultsvägen 58
263 94 Mjöhult
Tel 070-291 91 11
  
Copyright © 2017 oscarsgarden.com - E-butik levererad av DistansData